CERAMIC STUDIO

What happens in a class Κάθε μάθημα είναι και ένα νέο αντικείμενο, συνήθως με τη βοήθεια μιας νέας τεχνικής. Δεν υπάρχει θεωρία αλλά εξάσκηση μέσα από το παιχνίδι. Σκοπός είναι να αφήσουμε τον εαυτό μας να μάθει, να θέσουμε στόχους και να οργανώσουμε τη δουλειά ώστε να ολοκληρώσουμε το ζητούμενο μέσα στο διαθέσιμο χρόνο. Δίνουμε έμφαση στην προετοιμασία, στο προσχέδιο και συζητάμε πως ο καθένας οραματίζεται το έργο του.

Monthly All Levels Ο βασικός κορμός των μαθημάτων είναι ο εξής: Τρίωρο μάθημα, μια φορά την εβδομάδα για τέσσερις εβδομάδες. Θα μας ακούσεις να τα λέμε και να τα επικοινωνούμε ως «4Χ3». Διαλέγεις την ημέρα της εβδομάδας που σε βολεύει και έρχεσαι κάθε φορά την ίδια μέρα. Κάθε εβδομάδα γίνονται διαφορετικές ασκήσεις όπως και κάθε μήνα. Κατά τη διάρκεια του έτους, οι ασκήσεις και οι στόχοι γίνονται πιο απαιτητικοί. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτρέψει κάποιον από το να ξεκινήσει μαθήματα πιο αργά μέσα στο χρόνο γιατί τα μαθήματα είναι για όλα τα επίπεδα.
Στόχος του Korkodilos είναι να διδάξει στο μαθητή να οργανώνει αυτόνομα ένα project και να μπορεί να λειτουργεί με ελευθερία σαν να είναι στο δικό του εργαστήριο, χωρίς να απαιτείται οι συμμαθητές του να είναι στο ίδιο level.

Membership Ναι, μπορεί κανείς να γίνει μέρος της ομάδας του Korkodilos. Η μηνιαία συνδρομή για την αυτόνομη χρήση του εργαστηρίου, του εξοπλισμού του, των εργαλείων απευθύνεται σε άτομα με εμπειρία στο υλικό, στις τεχνικές, στα ψησίματα.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και σε περίπτωση ανοίγματος θέσης γίνεται ανακοίνωση.

Clay Parties Θέλεις να οργανώσεις ένα private event με φίλους και περιεχόμενο την κεραμική; Στον Korkodilos μπορείς να κλείσεις τον χώρο, τον δάσκαλο, τη θεματική (αν θες), να φέρεις drinks και την καλή σου διάθεση και να κάνεις ένα tailor made event ανάλογα με τις ανάγκες σου, για παράδειγμα ένα ξεχωριστό Bachelorette.

Corporate Bonding Ο τρόπος που εφαρμόζεται η κεραμική στα μαθήματα του Korkodilos έχει αποδείξει ότι φέρνει κοντά τους μαθητές και ενδυναμώνει τις σχέσεις τους κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Για αυτό σκεφτήκαμε πως μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε εταιρείες και ομάδες κάθε μεγέθους να συσφίξουν τις σχέσεις τους μέσα από την κεραμική. Ο πηλός λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά και εκπαιδευτικά βοηθώντας τη σύνδεση της ομάδας, ενισχύοντας την αποδοχή και τη συνεννόηση. Επικοινώνησε μαζί μας για να σχεδιάσουμε και να προσαρμόσουμε το event στις ανάγκες και τους στόχους της εταιρίας που μπορεί να γίνει στο δικό μας είτε στο χώρο της εταιρείας.

Kids Ο Korkodilos προσφέρει παιδικά πρωινά μαθήματα για μικρές ομάδες παιδιών, σε συνεργασία με ειδικούς παιδαγωγούς. Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, μαθαίνουν να δουλεύουν με τα χέρια, να
συνεργάζονται με τους συμμαθητές τους, να αποτυπώνουν ελεύθερα τη φαντασία τους. Επικοινώνησε μαζί μας για να σχεδιάσουμε και να προσαρμόσουμε το event σε συνεργασία με άλλους γονείς η παιδαγωγούς είτε στο χώρο μας, είτε σε κάποιο άλλο κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

Private Class Μπορείς να κλείσεις τον Korkodilos για να κάνεις ατομικό μάθημα ή αν είστε μια μικρή ομάδα μέχρι τρία άτομα. Άρα, κλείνεις τον χώρο και τον εισηγητή, και μπορείς να εμβαθύνεις στην κεραμική απόλυτα συγκεντρωμένος στο έργο σου.

Online Classes Τα online μαθήματα δεν γίνονται συχνά αλλά οι τελευταίες συνθήκες έμαθαν στον Korkodilos πως να προσαρμόζεται από απόσταση.  Η ροή των online μαθημάτων μοιάζει πολύ με αυτή των μηνιαίων με τη διαφορά ότι γίνονται στο σπίτι του κάθε μαθητή. Ο Korkodilos φροντίζει να φτάσουν στον κάθε μαθητή υλικά και εξοπλισμός με το γνωστό πλέον σε όλους korko kit. Και η online live διδασκαλία ξεκινά!  Πρόκειται για μία εφαρμοσμένη μέθοδο που σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα ζωντανό μάθημα αλλά αποτελεί μία πολύ καλή εναλλακτική λύση.